Cari Blog Ini

Sabtu, 27 Mac 2010

4 sekeluarga dikurung 2 jam

Mardiana ditemani suaminya Mahadzir Mohd. Saad menunjukkan salinan laporan polis selepas mendakwa dia dan tiga ahli keluarganya dikurung oleh penarik kereta di Alor Setar, Kedah Rabu lalu. 
 
 
KANGAR - Empat sekeluarga termasuk dua kanak-kanak trauma selepas mendakwa menjadi tahanan selama dua jam oleh empat penarik kereta yang bertindak ala ah long apabila mengurung mangsa-mangsanya di dalam sebuah stor kenderaan di Alor Setar pada Rabu lalu.

Dalam kejadian pada pukul 12.30 tengah hari, kumpulan penarik kereta itu telah melarikan kereta jenis Hyundai milik Mardiana Mohamad, 31, di tempat letak kereta di Kedah Medical Centre (KMC) di Alor Setar.

Tiga yang lain turut berada dalam kereta tersebut ialah anak Mardiana, Afif Al-Iqram, 2, anak saudaranya, Armarsya, 3, dan ibu kanak-kanak itu, Aminah Ismail, 51.

Mardiana dari Jalan Sultan telah ke Alor Setar kerana menghantar anaknya yang menghidap penyakit asma kronik. Cerita Mardiana, selepas mengambil ubat, Afif dan mereka yang mahu masuk ke kereta, tiba-tiba dihampiri dua lelaki.

"Kedua-dua lelaki itu tanpa apa-apa dokumen memberitahu, mereka mahu tarik kereta saya kerana mendakwa saya tidak membayar ansuran kereta itu," katanya ketika ditemui di pejabat Kosmo!, di sini semalam.
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

FOLLOW ME

CHATROOM

http://www.meebo.com/rooms

BUAT DUIT SAMBIL ONLINE

LINK Blog Saya