Cari Blog Ini

Selasa, 22 Disember 2009

Saya tak peduliKUALA LUMPUR: “Saya tak kisah orang nak cakap apa pun selepas ini. Itu terpulanglah kepada mereka. Pada masa sama, saya juga tidak tertekan dengan apa yang berlaku.

“Apa yang penting, saya melakukan perkara yang baik di sisi Allah. Siapa pun jodoh saya, itu ketentuan Allah. Saya juga mendapat restu keluarga sebelum memutuskan untuk berkahwin dengannya,” kata pelakon popular, Zizie Izette Abd Samad ketika diminta mengulas mengenai pernikahannya dengan Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin.

Selepas sekian lama berteka-teki, Zizie akhirnya tampil membuat pengakuan dia memang sudah berkahwin dengan Bung Moktar seperti dihebohkan ketika ini.

Sehubungan itu, Zizie, 31, ketika dihubungi Harian Metro semalam berharap pihak media tidak akan memperbesarkan lagi cerita itu selepas pengakuannya.

“Maaflah, saya tak boleh beritahu lebih lanjut di mana dan bilakah majlis pernikahan kami berlangsung.

“Saya juga tak dapat mengulas lanjut cerita berkaitan majlis pernikahan kami kerana perlu menjaga hati pihak satu lagi (isteri pertama Bung Moktar, Datin Nor Asidah Alimuddin),” katanya.

Zizie berkata, dia yakin keputusannya menamatkan zaman bujang perkara terbaik dilakukan dalam hidupnya.

“Sebelum ini, saya memang tak pernah menyembunyikan apa-apa daripada media mahupun peminat kerana saya tak suka bersikap hipokrit. Cuma kali ini saya terpaksa berdiam diri daripada bercerita perkara sebenar untuk kebaikan semua pihak.

“Saya berharap media dan peminat memahami keadaan dan situasi yang saya hadapi ketika ini. Saya juga ucapkan jutaan terima kasih kepada media yang sentiasa menyokong,” katanya.

Zizie berkata, dia akan tetap meneruskan kehidupannya seperti biasa.

“Bagi saya, semuanya selesai. Saya masih di lokasi penggambaran drama Suraya sehingga 25 Disember ini. Selepas semuanya reda dan apabila sampai masanya, saya akan fokus kepada kerjaya seni dan syarikat produksi yang ditubuhkan lebih sebulan lalu, 2121 Vision Pictures Sdn Bhd,” katanya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

FOLLOW ME

CHATROOM

http://www.meebo.com/rooms

BUAT DUIT SAMBIL ONLINE

LINK Blog Saya