Cari Blog Ini

Khamis, 27 Oktober 2011

Ayat Untuk Teknik Memancing

ayat untuk teknik memancing adalah :-

  • Tuliskan surah an Nasr pada sebuah kepingan timah, then korang gantung sama dengan mata kail korang, nanti ikan akan datang macam lalat hurung…
Ni semua adalah keyakinan korang sendiril. Kalo korang pun tak yakin, tak jadilah kan. Jadi, teknik memancing ni simple, korang just kena tuliskan surah an Nasr pada kepingan timah.
amalannya :-
Tuliskan surah An Nashr di atas kepingan timah dan letakkan dia kat bahagian umpan, nescaya berduyun2 ikan akan kerumun umpan korang. Lagi bagus kalo korang pasang 4 penjuru kat jala 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

FOLLOW ME

CHATROOM

http://www.meebo.com/rooms

BUAT DUIT SAMBIL ONLINE

LINK Blog Saya